Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje knjige

JASKANSKI KRAJ U SLICI I RIJEČI

Nine Škrabea i Zvonimira Kufrina

u nakladi Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom

petak, 16. prosinca 2022, u 19:30 sati

Glazbena škola Jastrebarsko, Zrinskih i Frankopana 13, Jastrebarsko

———————————————–

Ova jedinstvena, velebna knjiga (460 stranica, 1500 razglednica i fotografija, više od 300 suradnika), kruna je dosadašnje nakladničke djelatnosti Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom koji je u proteklih 12 godina objavio 18 vrijednih knjiga.

Knjiga je prava riznica i svojevrsna enciklopedija povijesti, kulture, prosvjete i baštine kraja koji se prostire od Svete Gere do Kupe, a obuhvaća područje Grada Jastrebarskog te općina Žumberak, Krašić, Klinča Sela, Pisarovina i Draganić. U knjizi su tekstom i slikama predstavljene sve župe i sva naselja našeg zavičaja, kulturno-povijesni spomenici (dvorci, crkve i kapele), prirodne ljepote, kulturno-umjetnička, sportska i vatrogasna društva, a posebni prilozi posvećeni su našim velikanima i znamenitim osobama, kulturi, školstvu, sportu i vinogradarstvu.

Raskošna knjiga “Jaskanski kraj u slici i riječi” idealan je božićni poklon za Vas i Vaše najdraže, a samo na predstavljanju u petak, 16. prosinca 2022, možete je nabaviti po jedinstvenoj promotivnoj cijeni od 250,00 kn.

Knjigu možete naručiti i uz prigodni božićni popust do kraja ove godine – javite nam se na naš mail: matica.jaska@gmail.com.

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju na predstavljanju naše nove knjige!

Skip to content