Sjajni glazbenici okupljeni u Revijskom orkestru Jaska pozivaju vas da im se pridružite na uzbudljivom glazbenom putovanju „Zvuk oko svijeta u 80 minuta“ koje započinje 12. studenoga u 20 sati u Velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Prava je to najava glazbene poslastice za sve ljubitelje glazbe, koji će na ovaj način dobiti jedinstvenu priliku na valovima glazbe otploviti morima.

Revijski orkestar Jaska poznat je po svojim originalnim izvedbama popularnih funk i latino skladbi, kao i pop – rock hitova. Ovom značajnom prilikom, okupljeni renomirani glazbenici, među kojima su pjevači, gudači, puhači, udaraljkaši, gitaristi i klavijaturisti, izvest će širok spektar glazbenih kompozicija koje nas vode na glazbeno putovanje kroz različite dijelove svijeta. U tome će im se pridružiti i dječji zbor posebno sastavljen za ovu koncertnu večer, i to sudjelovanjem učenika Glazbene škole Pavla Markovca i Glazbene škole Jastrebarsko.

Pod redateljskom palicom sjajnog Marija Kovača, kroz različite će nas zemlje, putovanjem prepunim emocija i iznenađenja, provesti i članovi nagrađivanog Gradskog kazališta Jastrebarsko. Bit će to sjajan spoj vrhunske glazbe i izvrsne izvedbe, a od publike se očekuje samo da se prepusti ritmu i melodijama koje će ih zasigurno očarati.

Voditelj i osnivač Revijskog orkestra Jaska, Nikola Fabijanić, poznat je kao pedagog, solist i član Papandopulo kvarteta, solo saksofonist u renomiranim glazbenim ansamblima poput SO HRT-a i Zagrebačke filharmonije, ali i višestruki dobitnik Porina. Njegova strast prema glazbi i izvanredna glazbena interpretacija obećavaju nezaboravno glazbeno iskustvo za sve posjetitelje.

Udobno se smjestite, zatvorite oči i dopustite nam da vas glazbom povedemo u najskrivenije dijelove svijeta!“, poručuju iz Revijskog orkestra Jaska.

Ulaznice kupite već danas na stranicama lisinski.hr: https://shorturl.at/notFX te na eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima: https://shorturl.at/ajvV6.

Skip to content