U tijeku su upisi na različite programe koje provodi Centar za kulturu Jastrebarsko, a prilagođeni su potrebama građana svi uzrasta.
 
Radionice ROCKulture za sve uzraste
Pozivaju se i novi polaznici ROCKulture, radionica rock`n` rolla i popularne glazbe za sve uzraste. Programi koji će se provoditi u sklopu ROCKulture su škola bas gitare, električne gitare, bubnjeva i klavijatura. U sklopu programa bit će omogućen prostor za probe bandova kako bi se mladim glazbenicima dala potrebna podrška za njihov glazbeni razvoj.
 
Likovna radionica slikanja i crtanja
Radionica je namijenjena za uzrast od 12 godina na više i zamišljena je kao priprema za upise u umjetničke strukovne škole.
 
Informatička radionica za djecu
Na informatičkoj radionici naučite sve o programiranju i robotici.
 
Tečajevi za odrasle
Upišite jedan od tečajeva za odrasle, za ECDL operatera, samostalnog knjigovođu, tečaj o jednostavnom knjigovodstvu.
 
Pripreme za državnu maturu
Obavještavaju se maturanti kako će se pripreme za državnu maturu provoditi i ove godine, i to za predmete: matematika A i B, hrvatski A i B, engleski A i B, biologija, kemija i fizika.
 
Tečaj informatike za umirovljenike
Otvorene su prijave za informatički tečaj za umirovljenike koji se provodi uz podršku Grada Jastrebarskog i za sve je polaznike, umirovljenike, besplatan.
 
Strani jezici
Upisuju se novi polaznici tečajeva stranih jezika – engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog, turskog i francuskog.
 
Radionica limenih puhačkih instrumenata
Nova edukacija u CZK Jastrebarsko je škola trombona, eufonija i tube.
 
Tečaj krojenja i šivanja
Novi polaznici naučit će sve o osnovama krojenja i šivanja, a oni napredni usavršiti svoje znanje.
 
Prijave:
Na broj telefona: 01 6281 126, e-mailom: prijave@czkjastrebarsko.hr ili osobno: CZK Jastrebarsko, Dr. F. Tuđmana 9 radnim danom od 8 do 16 sati.
Skip to content