Vijesti

Vijesti iz Informatike, Engleskog jezika i Zumbe

INFORMATIKA

 U Centru za kulturu u Jastrebarskom narednog ponedjeljka počinje novi ciklus informatičkog obrazovanja. U program osposobljavanja za samostalnog knjigovođu prijavljeno je šestero polaznika, pa još slobodnih mjesta ima.

Uskoro bi trebao krenuti i tečaj za ECDL operatera. Predavanja se održavaju u večernjim satima, a novostečena zvanja upisuju se u radnu knjižicu.

Prijave se primaju u Centru za kulturu svakodnevno od 8 do 16 sati.

 

ENGLESKI JEZIK

 Tečaj engleskog jezika za osnovnoškolski uzrast polaznika u Centru za kulturu ove školske godine počinje 26. rujna. Nastava se održava po programu i udžbenicima Škole stranih jezika Vodnikova iz Zagreba, čije svjedodžbe učenici dobivaju.

Prijave se primaju u Centru za kulturu svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

 

ZUMBA

U Centru za kulturu Jastrebarsko narednog će tjedna krenuti tečaj zumbe koji zajedno organiziraju Udruga športske rekreacije „Inga“ iz Jastrebarskog i Centar za kulturu.

Tečaj će voditi licencirana instruktorica zumba fitnesa Ingrid Matasić. Ova je vrsta rekreacije namijenjena svim uzrastima , a predstavlja zanimljivu kombinaciju elemenata aerobika i različitih vrsta plesova, od sambe i salse do twista i trbušnog plesa.

Polaznici tečaja mogu birati od jednog do tri termina tjedno, za što će mjesečno plaćati od stotinu do 250 kuna. Prvi sat je besplatan.

Tečaj zumbe održavat će se u dvorani Centra za kulturu u večernjim satima, ali polaznicima su, ukoliko im to više odgovara, na raspolaganju i jutarnji termini.