Ugodna večer uz Leu Brezar

Lea Brezar, pjesnikinja i spisateljica, jučer se u Gradskoj knjižnici povodom Mjeseca hrvatske knjige publici predstavila svojom četvrtom knjigom.


Nakon Crvenog planeta (slikovnice za djecu), Ode godinama (zbirka afirmativnih pjesama) i Izvan okvira (praktičnog priručnika za postavljanje temeljnih načela u životu i poslovanju), Lea Brezar promovirati će ovom prilikom svoju novu knjigu ”DA,I? – Priručnik za preživljavanje nakon padanja“, knjigu u kojoj autorica u svom osebujnom stilu, govori o svojim iskustvima oslobađanja od suvišnih strahova i prepreka na životnom putu te o tome kako preživjeti i nastaviti letjeti – nakon padanja.

"Knjiga sadrži deset poglavlja koja govore o tome na koji način se nositi sa "popikavanjem", padanjem, s tvrdnjom ne mogu, strahom, ljubavlju, slobodom…te kako doći do toga da otpustimo stvari koje nas smetaju i guše. Donosim deset praktičnih koraka na koji način doći do toga. Na kraju svakog poglavlja nalazi se pet ili šest test pitanja koja vas zapravo dovode do zaključka "Da, i ?.

Koliko god puta se popiknuli i posrnuli, pali, ogrebli koljena ili nešto treće, misao vodilja koja nam može olakšati mnoge životne okolnosti upravo je sažeta u naslovu knjige: DA, I?” – ističe Lea Brezar.

Životni optimizam, upornost, hrabrost, odlučnost, vedrina – ispunili su Gradsku knjižnicu u Večeri s Leom Brezar.