Ribarske svađe

Na inicijativu gradonačelnika grada Jastrebarskog, ali i uz podršku Centra za kulturu Jastrebarsko i Gradskog kazališta Jastrebarsko u naš grad dolazi amatersko kazalište BRACERA – SUPETAR.
Predstavu „Ribarske svađe“ koja zorno prikazuje život malog dalmatinskog mjesta i gdje svađe, intrige, čakule i ljubavi čine glavninu komada, a Jaskanke i Jaskanci će moći besplatno pogledati u subotu 23. travnja 2016. godine u Domu kulture Jastrebarsko  s početkom u 20 sati.
foto:Hrvoje Gabrić
Predstava „Ribarske svađe“ izvrsno je primljena u svim mjestima u kojima je do sada odigrana, a dolazak kazališta iz Supetra označiti će i službeni početak suradnje, za sada kulturne, naša dva grada. Za očekivati je kako će ovakav vid suradnje, druženja i produbljivanja prijateljskih odnosa kroz kazališni amaterizam biti odlična osnova daljnje suradnje na svim drugim poljima.
 
Stoga požurite podići svoje besplatne karte za predstavu! One vas čekaju u caffe baru „Kino“ već od nedjelje 17. travnja 2016. Dođite i saznajte što se dogodilo Paškvi, Lucijeti, Liberi, Uršuli i Keki dok su plele, pričale i čekale muškarce da se vrate iz ribolova! 
foto:Hrvoje Gabrić
 
I za kraj čisto po supetarski: „SIDITE I GUŠTAJTE!!!“