Besplatne kreativne radionice za djecu

11.03.2019.
Sa zadovoljstvom pozivamo najmlađe članove naše zajednice da se pridruže kreativnim radionicama koje će se održavati svakog trećeg ponedjeljka u mjesecu na dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko. Radionice su namijenjene uzrastu od 4 do 8 godina, a cilj im je kroz razigranu atmosferu njegovati dječju maštu.

Svaka će radionica biti inspirirana određenim događajem, godišnjim dobom, blagdanom ili odabranom temom te će biti podijeljena u dva dijela – prvi dio druženja je pričaonica, a drugi radionica. Budući da čitanje potiče maštu i kreativnost te da su knjige odličan izvor novih ideja i portal u nove svjetove, priča će potaknuti naše male polaznike da se kreativno izraze. U sklopu radionice polaznici će samostalno izrađivati različite rukotvorine i to uz animaciju voditeljice Lee Đido Božak i knjižničarki Natalije Bakšić i Sanje Stipanec. Nakon radionice, svi će zainteresirani moći pogledati dječje radove u izložbenom dijelu knjižnice.

 

Prva radionica održat će se  u ponedjeljak 18. ožujka u 18.15 sati, a tema radionice je duga – jedna  od najljepših  i od davnina najmisterioznijih  pojava u prirodi.

Sljedeći termini radionica su: 15. travnja, 20. svibnja i 17. lipnja 2019.

Ukoliko dođe do određenih promjena vezano uz mjesto i vrijeme održavanja radionica, bit ćete pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica.

Radionice su otvorenog tipa i u potpunosti besplatne za sve! Sav materijal potreban za radionicu osiguran je od strane Centra za kulturu Jastrebarsko.

Veselimo se zajedničkom druženju i stvaranju!