Poziv za sudjelovanje na Supertalent showu

Produkcijska kuća Fremantle Media u suradnji s Novom TV pokreće treću sezonu Supertalent showa 3.
Ovom prilikom šaljemo otvoreni poziv svim Kulturnim centrima u Hrvatskoj, koji pod sobom obuhvaćaju različite domene (plesne, glazbene, KUD-ove, radionice….).

Ukoliko pod vašim centrom postoje mogući/zainteresirani kandidati-talenti  za sudjelovanje, mogu se prijaviti na dolje kontaktirani broj telefona ili mail adresu.

Naime, raspored nastupa na Supertalent showu 3 je sljedeći:
svaki natjecatelj prvo pristupa predaudiciji tijekom svibnja/lipnja) i to mu s čekanjem oduzima nekoliko sati jednog vikenda. Kako se audicija ne snima za televizijske potrebe, umjesto predaudicije natjecatelji mogu po dogovoru produkciji (na adresu u Zagrebu-dno maila) poslati video snimku nastupa (odnosno snimiti izvedbu koreografije s kojom bi pristupili na audiciju u HNK-u).

Audicije se snimaju tijekom srpnja (natjecatelj je angažiran pola dana jednog vikenda radi snimanja u HNK-u).

Svaki od 50 odabranih polufinalista zatim nastupa uživo jedan petak navečer tijekom studenog i prosinca – svaki natjecatelj za nastup prethodno vježba u svom prostoru, produkcija financira nastup, osigurava rekvizite i sve ostalo što je potrebno za nastup, treneri-konzultanti su također na raspolaganju natjecateljima i Vašim profesorima (savjeti oko odabira i prezentacije točaka).
Deset finalista nastupa u finalu polovinom prosinca, kao i tjedan dana kasnije na velikom proglašenju pobjednika. Pobjednik dobiva novčanu nagradu od 250.000 kn. Dakle, osim redovitog vježbanja, pobjednik je maksimalno angažiran za 3 ili 4 nastupa tijekom otprilike 6 mjeseci, što bi moralo biti prihvatljivo svakom natjecatelju i ne bi smjelo predstavljati teškoću u obavljanju svakodnevnih primarnih obveza.

Voljeli bismo ostvariti suradnju s Vama, a također napominjemo da Vam natjecatelji koji su sudjelovali u prve dvije sezone mogu potvrditi da smo iznimno entuzijastična ekipa koja poslu pristupa s veseljem i profesionalno.

 U dogovoru s Novom TV potvrdili smo točne termine Predaudicija i Audicija, te ćemo Vas u što skorijem roku telefonski obavijestiti o točnim lokacijama (Predaudicije-hoteli/kongresni centri) i (Audicije u prostorima HNK-a). 

Predaudicije:

Osijek:  21. – 22.05.2011
Rijeka:  28. – 29.05.2011
Zadar:   03.06.2011
Split:     04. – 05.06.2011
Zagreb: 11. – 12.06.2011

Termini Audicija (održavati kroz srpanj, datume još trebamo potvrditi s obzirom na raspoloživost prostora u kazalištu).

Okvirno, datumi redom jesu:

Osijek:  02. – 03.07.2011
Rijeka:  09. – 10.07.2011
Zagreb: 16. – 17.07.2011
Split:     23. – 24.07.2011

Obavezni podaci za Prijavu: 
IME I PREZIME (voditelja na čije ime će glasiti prijava), ZANIMANJE, DATUM ROĐENJA, IME CENTRA, KLUBA , STUDIA TE ADRESA, GRAD I POŠTANSKI BROJ, GRAD ZA AUDICIJU, BROJ TELEFONA, BROJ MOBITELA, E-MAIL, IME DRUGE KONTAKT OSOBE I BROJ TELEFONA ISTE. 

Sažeto (informativno) sastaviti  o KLUBU ili studiju iz kojeg pojedinac, par ili grupa dolazi. 
Sudjelovanju na manifestacijama i nastupima na televiziji ukoliko ih je bilo, te suradnji s drugim organizacijama. 

NAPOMENA: Ukoliko isti klub ili centar prijavljuje više parova ili grupa, jedna prijava glasi na voditelja, druge na nekog od prijavljenih članova (samo ime i prezime te datum rođenja), te u oba slučaja svi osnovni podaci vode se na klub (IME I ADRESA KLUBA,GRAD I POŠTANSKI BROJ,) ime i prezime voditelja (br. Mobitela, e-mail, zanimanje). 

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, želite izvršiti dopune i izmjene podataka koji su uneseni u bazu ili imate bilo kakva pitanja, nazovite ili pošaljite email (kontakt podaci u dnu ovog emaila).

Prijava na Supertalent show Vas ne obvezuje na sudjelovanje, pa ako ste je izvršili i odlučili odustati, potrebno nas je na vrijeme obavijestiti kako bi svoje mjesto mogli ustupiti drugim kandidatima.

Veslim se obostranoj suradnji,  
lijep pozdrav i ugodan dan J ,

Ivana Međugorac | FremantleMedia Hrvatska d.o.o.
Asistent producenta, koscenarista i novinar istraživač
A: Brezovička 1, 10 020 ZAGREB, Croatia
M: +385(0) 99 731 35 69
W:
www.fremantlemedia.com <http://www.fremantlemedia.com>