Poseban blagdanski ugođaj na božićnoj Kreativnoj pričaonici

Na Dječjem odjelu veselo je svaki put kada se okupi ekipa kreativaca i ljubitelja priča, ali jučerašnja Kreativna pričaonica protekla je u posebnom veselju i toplini. Razlog tomu, svakako je blizina Božića i predblagdansko raspoloženje koje se nezaustavljivo širi.

Razlog više za dobro raspoloženje bio je i poseban posjet. Povodom nedavnog uređenja prostorije djecu je pozdravila predstavnica Grada – zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić. S mališanima je podijelila oduševljenje novim izgledom Dječjeg odjela te svima poželjela ugodne blagdane.

Večer se nastavila čitanjem priče Pip i Popi: Božićno drvce. Nakon čitanja voditeljica Lea Đido Božak kreativce je upoznala sa zadatkom te su svi prionuli izradi čarobnih božićnih drvca. Slatkiši koji su misteriozno nestali s Pipijeve i Popine jelke, za kraj večeri, isto tako misteriozno, pojavili su se u veeelikoj zdjeli. Pogađate, zdjelu smo brzo ispraznili. 😉 Uh, kakav slatki završetak ovogodišnjeg ciklusa Kreativne pričaonice. Jedva čekamo sljedeći!