„Plac mljac“ oduševio kupce i izlagače/prodavače

9.9.2019
Prvo rujansko subotnje jutro bilo je rezervirano za zdravu i domaću hranu. Na prostoru podno Župne crkve u Jastrebarskom svoje su proizvode izložili brojni proizvođači domaće hrane. Prekrasan ambijent dodatno uređen plodovima jeseni nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

Izlagači iz Karlovačke županije, okolice Zagreba i domaći proizvođači bili su iznenađeni i oduševljeni ugodnim ambijentom, ali i potražnjom te prodajom svojih proizvoda.

Koliko je potreban sajam zdrave hrane u Jastrebarskom pokazao je izvrstan odaziv Jaskanki i Jaskanaca. Na štandovima se moglo naći zimnice, ajvara, češnjaka, paprike aronije, meda, grožđa, džemova raznih okusa, svinjske masti, domaćih kolača i štrudli te još mnogo zdravih i domaćih proizvoda.

Zahvaljujemo svim izlagačima na povjerenju koje su nam iskazali dolaskom u naš grad, po prvi puta na „Plac mljac“, te svim posjetiteljima i kupcima na dolasku i posjeti ove nove manifestacije.

Želja organizatora, Centra za kulturu Jastrebarsko i Organizacije Hram, je, da svaku prvu subotu u mjesecu svojim sugrađanima ponude različite domaće proizvode te najavljujemo da će se sljedeći „Pljac mljac“ održati prvu subotu u listopadu, 5. 10. 2019., na istoj lokaciji.