Plac Mljac seli na novu lokaciju!

Potičući naše sugrađane da se opskrbe domaćim, zdravim, svježim i sezonskim namirnicama kako bi na taj način ojačali svoj imunitet i poboljšali svoje zdravstveno stanje, organiziramo i ove, prve subote u studenom, Sajam domaćih proizvoda Plac Mljac.
Budući da vodimo brigu i o društvenoj odgovornosti u vremenu pandemije bolesti COVID 19, Plac Mljac će se od ovoga mjeseca održavati na Strossmayerovom trgu, koji je površinom veći od dosadašnje lokacije te omogućuje poštivanje epidemioloških mjera i potrebit međusobni razmak među izlagačima i kupcima.
Ponuda sajma i ovom će prilikom biti sezonska, s naglaskom na namirnice koje znatno doprinose jačanju i otpornosti organizma, pa će se na brojnim štandovima moći nabaviti: med i ostali pčelinji proizvodi, domaći češnjak, pripravci od aronije i drugi prirodni sokovi i sirupi, čajevi, svježe povrće, hladno prešana ulja te mliječni proizvodi, gljive, domaći tradicionalni kolači, kruh, lješnjaci, pekmezi, namazi i još niz domaćih proizvoda nastalih na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s jaskanskog, karlovačkog i samoborskog područja.
Plac Mljac u subotu, 7. studenog počinje u 8 sati, a održat će se na Strossmayerovom trgu sve do 14 sati.
Pozivamo sve posjetitelje da se pridržavaju preporuka epidemiologa vezanih uz održavanje fizičke distance, nose maske za lice i na otvorenom te da prije dolaska na Plac Mljac dezinficiraju ruke. Organizatori će osigurati mjesto za dezinfekciju ruku, te maske za lice i na samoj lokaciji.