USKORO KREĆEMO U ADAPTACIJU DJEČJEG ODJELA KNJIŽNICE

Centar za kulturu Jastrebarsko u zadnje vrijeme postiže iznimne rezultate u povlačenju europskog novaca, ali i u financiranju programa i projekata od strane Županije te resornih ministarstava.

Želja nam je kontinuirano povećavati kvalitetu usluga u Centru za kulturu te ulažemo velike napore kako bismo što više projekata prijavili na javne pozive za sufinanciranje. Ovih smo dana primili lijepu vijest koja nam potvrđuje da je Ministarstvo kulture i medija odlučilo sufinancirati nabavu knjižne građe, ali i adaptaciju dječjeg odjela Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko.

Tako će naša Knjižnica, pored uređenog prostora za izlaganje Zavičajne zbirke te obnovljenog uslužnog prostora, dobiti još jedan funkcionalniji i uređeniji prostor, ovog puta na radost malih čitatelja.

Realizacijom ovih projekata nastavlja se dugogodišnja uspješna suradnja Centra za kulturu Jastrebarsko i resornog ministarstva koje svake godine sufinancira naše kvalitetne projekte.-izjavila je ravnateljica Centra, Nikolina Ribarić