Nove epidemiološke mjere od 16. studenog 2021.

U skladu s najnovijim mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite donesenima 5. studenoga, Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko objavljuje informacije o prilagodbi organizacije rada za korisnike.
Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko javna je ustanova u koju je od 16. studenoga 2021. godine dopušten ulazak korisnicima samo uz predočenje valjane i važeće EU COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza (potvrda liječnika primarne zdravstvene zaštite, potvrda o negativnom rezultatu testiranja u ovlaštenim ustanovama i laboratorijima). Uz predočenje odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju korisnici su dužni predočiti i identifikacijski dokument.
Korisnici koji nisu u mogućnosti predočiti valjanu i važeću EU COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz, neće moći ući u prostor knjižnice, ali će povrat i posudbu knjiga moći obaviti putem prozora.
Korisnike upućujemo da knjige koje žele posuditi ranije naruče putem telefona 01/5520-442 ili e-maila knjiznica@czk-jastrebarsko.hr.
Molimo korisnike da se pridržavaju svih spomenutih mjera te im zahvaljujemo na razumijevanju!