Noć knjige u jaskanskoj knjižnici

24.4.2019
Jučer od 18 sati jaskanska je publika mogla uživati u Noći knjige, manifestaciji koja nastoji dati kreativan poticaj čitanju i promociji knjiga. Središnji događaj ovogodišnje Noći knjiga bila je poetsko-glazbena večer u sklopu koje su pjesme jaskanskih pjesnika čitale naše gošće Marina Bastašić, Daniela Bobinski, Danica Divjak i Lara Prežgaj.

 Uz čitanje pjesama drugih autora, počastile su nas i interpretacijom vlastitih pjesama, a ugođaj večeri dodatno je upotpunila je mlada Lara izvevši dvije skladbe na flauti.

Budući da su tema ovogodišnje Noći knjige omiljeni likovi i junaci iz svijeta knjige i stripa posjetitelji su mogli pogledati i izložbu Alana Forda, jednog od najpopularnijih stripova na našim prostorima.

Za sve ljubitelje knjiga pripremili smo i malu akciju u sklopu koje su u šarolikoj ponudi koju smo pripremili za njih, mogli odabrati zanimljive naslove kojima će upotpuniti svoju kućnu biblioteku. Prikupljene donacije namijenili smo obnovi fonda naše knjižnice. Ovim putem želimo zahvaliti svim donatorima te naglasiti da će se akcija nastaviti do kraja tjedna.