MULTIMEDIJALNO PREDAVANJE IRAN U PREZENTU

MULTIMEDIJALNO PREDAVANJE IRAN U PREZENTU

Centar za kulturu Jastrebarsko obavještava da se multimedijalno predavanje ”Iran u prezentu” odgađa zbog bolesti.

U organizaciji Centra za kulturu Jastrebarsko u subotu, 4. prosinca 2021. godine, s početkom u 18 sati, Ivan Đogić će održati multimedijalno predavanje o zemlji bogate kulture i povijesti, Iranu.
S obzirom na epidemiološku situaciju i propisane mjere broj mjesta je ograničen na 40. Obvezno je nošenje zaštitnih maski za lice i obvezno je predočavanje COVID potvrde ili negativnog testa.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem elektroničke pošte: prijave@czk-jastrebarsko.hr ili putem telefona: 01/6281-126.
Ivan Đogić rođen je u Zagrebu 1985. godine. Interes za geografijom, poviješću i nečim drugačijim odveo ga je na mnoge destinacije svijeta. U jednoj od njih odlučio se i skrasiti. U Iranu živi od 2018. godine. Bavi se turizmom, djelatnošću koja mu omogućava da vlastita područja interesa podijeli sa stranim posjetiteljima i drugim znatiželjnicima. Iran u prezentu mu je putopisni prvijenac kojim se trudi na edukativan i zabavan način čitatelju približiti egzotičnu, dinamičnu i tirkiznu zemlju Iran. Dobitnik je Nagrade Dijana Klarić za najbolju hrvatsku putopisnu knjigu 2021. godine.