Mjesec hrvatske knjige 2021. u jaskanskoj knjižnici

Narodna knjižnica i čitaonica vas poziva da zajedno s nama obilježite Mjesec hrvatske knjige.  Tema ovogodišnje manifestacije glasi Hrvatski autori u Godini čitanja, a moto je: Ajmo hrvati se s knjigom. Za vas smo pripremi zanimljiv program u skladu s temom.

Cijeli mjesec traje akcija Knjige se vraćaju kući. Svi koji su duže vremena zaboravili vratiti posuđene knjige mogu ih, bez naplate zakasnine, vratiti  u razdoblju od 15. listopada do 15. studenog.

Tijekom Mjeseca hrvatske knjige planiramo čak dvije Kreativne pričaonice. Voditeljica Lea Đido Božak za ljubitelje priča i kreativce pripremila je zanimljive naslove hrvatskih autora te jednako zanimljive kreativne zadatke. Pridružite joj se 20. listopada na Dječjem odjelu knjižnice  i 10. studenog u Maloj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko.

Kraj listopada rezerviran je za Susret s autorom Brunom Šimlešom.  Popularni pisac, kolumnist i predavač jaskanskoj će se publici predstaviti 29. listopada u 19 sati u Velikoj dvorani Centra.

Ove godine nas također možete posjetiti na Buvljaku knjiga koji organiziramo u samom prostoru knjižnice od 2. do 12. studenog.

Vidimo se!