Lovro Pogorelić oduševio

U Jastrebarskom se rijetko dogodi da se na koncertu klasične glazbe traži stolica više, kao što je to uspjelo  Lovri Pogoreliću u petak, 13.studenoga, u Centru za kulturu. 

Pijanist svjetskog renomea, koji od svoje sedamnaeste godine redovito koncertira širom svijeta,  svojom je virtuoznošću oduševio jaskansku publiku koja ga je nagradila dugotrajnim pljeskom i izmamila dodatak.

  U službenom dijelu programa maestro Pogorelić izveo je Haydnovu  Sonatu u E-duru i Brahmsovu Treću klavirsku sonatu u f-molu, op.5. Publika je izvedbu pratila bez daha.

Koliko je publika bila oduševljena izvođačem, toliko se obitelji Pogorelić, maestra Lovre i njegove supruge Nine, dojmila i pubika i organizacija koncerta, što su izrazili mailom:

Hvala Vam još jednom na dobroj organizaciji i srdačnom prijemu, bili smo ugodno iznenađeni i svima ispričali kako nam je bilo lijepo u Jastrebarskom.

U današnje vrijeme zaista je rijetkost da je organizator tako iskreno zainteresiran za program i da unosi toliko entuzijazma kao Vi, ali to se vraća odazivom publike te zaista možete biti ponosni!

Mi ćemo dalje širiti glas o Jastrebarskom kao svijetlom primjeru sjajne organizacije i ugodne atmosfere.