Uspješno Ljeto u Jaski!!!!

Centar za kulturu u suradnji s Turističkom zajednicom grada Jastrebarskog, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog, organizirao je ove nedjelje 17. srpnja manifestaciju "Ljeto u Jaski 2016", koja se održala u perivoju dvorca Erdӧdy.

Djeca su se zabavljala na gumenom gradu,  mini quadov-ima, jahanju konja, kajacima na jezeru, mini adrenalinskom parku te izvodila trikove s mađioničarem i face paintingu, dok su odrasli jahali mehaničkog bika, gađali zračnom puškom i lukom i strijelom.

Cijeloga dana svoje proizvode su nudili domaći proizvođači meda, lavande, domaćih pekmeza, kolača, medenjaka, čajeva, nakita i drugog, a volonteri Gradskog društva Crvenog križa mjerili su posjetiteljima krvni tlak i šećer u krvi.
Mali i veliki crtali su na Likovnoj radionici.
Turistička zajednica grada dala je na korištenje električne bicikle te su se građani mogli besplatno provozati oko parka.
U podne se kod dvorca skupio velik broj građana koji su došli sudjelovati u šesto-satnom ultramaratonu humanitarnog karaktera.
Također, u večernjim satima nastupali su bendovi Duo Bicikla, All Stars, Avokado Desperado i Solarov te zvijezda večeri Nikola Marjanović s kojim je program potrajao sve do ponoći.