Napišite ljubavno pismo i sudjelujte u natječaju!

16.01.2019.
Bliži se mjesec ljubavi – mjesec neponovljivog, jedinstvenog osjećaja na koji nitko od nas nije imun. U doba kada se romantične poruke skraćuju pomoću simpatičnih emotikona i šalju putem društvenih mreža,

pozivamo sve korisnike Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko, ali i one koji to nisu, da se prisjete vremena kada se ljubav izražavala u obliku ljubavnih pisama te sami napišu jedno takvo.

6. natječaj za najljepše ljubavno pismo organizira Čitateljski klub Čitafora Knjižnice Sesvete i to u tri kategorije: za učenike osnovnih škola, za učenike srednjih škola i za odrasle.

 

Rok predaje pisma je 1. veljače 2019. slanjem na e-mail citafora.sesvete@gmail.com. Sva pisma moraju biti potpisana šifrom po vlastitom izboru (radi anonimnosti pri čitanju pisama) i označena kategorijom u kojoj se pojedini sudionik natječe. Uz to, u e-mailu je potrebno navesti:

–          ime i prezime,

–          broj telefona,

–          e-mail adresu te

–          šifru i kategoriju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 8. veljače 2019. na internetskim stranicama Knjižnice Sesvete, a završna svečanost, tijekom koje će se čitati najljepša pisma, a neka i nagraditi, održat će se u prostoru Knjižnice Sesvete 13. veljače 2019.