„LJETO U JASKI“ – drugi dio

Turističko-sportsko-zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“ nastavlja se ove nedjelje, 14. srpnja u perivoju Erdödy u prijepodnevnim satima zabavnim sadržajima za djecu. Uz penjalice, koje su cijelog dana pune mališana, omiljena je i vožnja kajacima po jezeru, kao i jahanje konja. Uz to, najmlađi će posjetitelji moći uživati u zabavnom parku na toboganima i trampolinama.

Od 14 sati kreću sportske aktivnosti: natjecanje u orijentacijskom trčanju te gađanju lukom i strijelom. Za one kreativne pripremaju se dvije radionice: u dva navrata aromaterapeutkinja Zdenka Miholić podučavat će kako izraditi prirodni piling, dok će Astrid Šinković pokazati izradu broš ruža od tkanine.

Gradsko društvo Crvenog križa i ove će nedjelje od 16.30 sati besplatno mjeriti tlak i šećer u krvi, javnim će se nastupom predstaviti i polaznice Zumbe Jaska. Ovakve priredbe ne prolaze bez plesa Svetojanskih mažoretkinja koje će nastupiti u 18 sati.

Večernji su sati rezervirani za Gradsko kazalište Jastrebarsko. Najprije će polaznici Dramskog studija Gradskog kazališta izvoditi pjesme i plesove iz svojih dosadašnjih predstava, a odrasli ansambl zabavit će publiku svojom uspješnicom „Kidaj od svoje žene“.

Cijeloga dana svoje će proizvode nuditi domaći proizvođači sira, meda, lavande, nakita i drugog

Sve će to biti popraćeno glazbom i ugostiteljskom ponudom.

Organizatori Ljeta u Jaski, Centar za kulturu Jastrebarsko te Turistička i Sportska zajednica grada nadaju se dobrom vremenu i velikom odazivu građana. Pokrovitelj je manifestacije Grad Jastrebarko, a sponzori su poduzeća Ceste i Vode Jastrebarsko.