Još jedno uspješno „Ljeto u Jaski“

2.7.2019
Posljednja nedjelja mjeseca lipnja uvela nas je u pravo ljetno raspoloženje.

Perivojem dvorca Erdödy prošetale su brojne Jaskanke i brojni Jaskanci, a bogata ponuda sportskih i zabavnih sadržaja privukla je sve – mališane, njihove roditelje, ali i djedove i bake. Zračni tobogani i penjalice, jahanje konja, oslikavanje lica, vožnja kajakom po jezeru, hodanje po traci, gađanje lukom i strijelom te laser tag.

 bile se samo neke od ponuđenih aktivnosti. Najveća atrakcija u Perivoju bila je vožnja mini kanaderom koju su osigurali članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko. 

Dan je započeo sportskim aktivnostima, Prvim festivalom nordijskog hodanja u Zagrebačkoj županiji, a nastavio se 6 satnim Ultramaratonom u hodanju i trčanju. Volonterke Gradskog društva crvenog križa Jastrebarsko svim zainteresiranim posjetiteljima izmjerile su krvni tlak i razinu šećera u krvi.

Osobito zanimanje djece i njihovih roditelja privukla je i prezentacija pastirskih igara „Zelena livada“ te mogućnost isprobavanja nekih od igara. 

U popodnevnim satima nastupima su nas počastila djeca, polaznici Škole mažoret plesa, Plesnog studija Instinct te Shanti studija – plesa na svili.

Svoj nastup imali su i psi, omiljeni kućni ljubimci, koji su prošetali poligonom te pokazali svoj šarm i vještine. Bila je to Druga revija šapa održana u Jaski. 

Za sam kraj rasplesala nas je grupa Songkillers. 

Bilo je ovo do sada najraznolikije, sadržajima najbogatije i najposjećenije „Ljeto u Jaski“.

Zahvaljujemo svim izlagačima, suradnicima i pokroviteljima na izvrsnoj suradnji.

Vidimo se i sljedeće godine!