DA,I?-Priručnik za preživljavanje nakon padanja

Spisateljica Lea Brezar u srijedu 26. listopada od 19. sati predstavit će u Gradskoj knjižnici u Jastrebarskom svoju knjigu “DA,I?-Priručnik za preživljavanje nakon padanja”

Kako s optimizmom, bez straha i grča gledati na život, pojašnjava na temelju vlastitog iskustva, spisateljica Lea Brezar u knjizi “DA, I? – Priručnik za preživljavanje nakon padanja”, koju će u srijedu, 26. listopada, od 19 sati, predstaviti u Gradskoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko.
Ova promocija dio je autoričine jesenske turneje, a za sve kupce knjige na promociji u knjižnicama diljem Hrvatske autorica je pripremila iznenađenje u obliku Survival kita, paketa s unikatnom torbicom od recikliranog materijala, Melemom i knjigom, kojim poručuje kako je vrijeme da skupimo svoje rasute dijelove, stavimo melem na ranu i idemo dalje svojim putem.
Lea Brezar, koja se ovih dana vratila sa najvažnije svjetske godišnje manifestacije posvećene knjizi, Međunarodnog sajma knjiga u Franfurtu, autorica je četiri knjige: Crveni planet (slikovnice za djecu), Oda godinama (zbirka afirmativnih pjesama), Izvan okvira (praktičnog priručnika za postavljanje temeljnih načela u životu i poslovanju te najnovije knjige “DA,I?”, čiji će sadržaj jaskanska čitalačka publika upoznati ove srijede u Gradskoj knjižnici.