Otvorena izložba fotografija u Centru za kulturu

U Centru za kulturu otvorena je izložba fotografija „Jastrebarsko – to sam ja!“ kojom ova ustanova obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja, u čijem su središtu pozornosti ove godine građani – sudionici cjeloživotnog učenja.
Fotografije s motivima jaskanskog područja izložili su Nikolina Vinšćak, Slavica Dragović, Višnja Pavković Jambrešić, Sunčana Cvetnić, Vedran Falica, Velimir Brezar  te Foto Banda (Marko Rajnović i Ivan Borojević). Foto studio Brezar Velimira Brezara sponzorira izložbu besplatnom izradom fotografija.

O projektu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja govorio je voditelj projekta u Centru za kulturu, Tomislav Pavić istakavši kako se Tjedan obilježava sedmi put, a jaskanski Centar u tome, uz centre za kulturu i pučka  otvorena učilišta s područja Zagrebačke i Karlovačke županije sudjeluje četvrti put.

Izložba se u maloj dvorani Centra za kulturu može razgledati svakodnevno od 8 do 21 sat, do konca tjedna, ali će, ovisno o interesu građana, ostati otvorena i dulje. Ujedno se u tom vremenu i drugi građani mogu uključiti svojim fotografijama i dodati ih na izložbene panoe.