Sedma plesna produkcija – Plesni studio Instinct

Nakon šest uspješnih plesnih produkcija Udruge K.A.O.S. u kojem je Plesna skupina Instinct pokazivala koreografije svih svojih grupa uz mnoge druge aktivnosti, Instinct je postao plesni studio čija je prva samostalna produkcija 3. lipnja 2017.

Na prvoj samostalnoj produkciji nastupit će svih šest skupina studija Instinct sa dvije ili tri koreografije u kojima će pokazati različite stilove koje su savladale, raznolike plesove koje su pripremile i s kojima su nastupale na festivalima, natjecanjima i ostalim događanjima u Jastrebarskom i šire. Također, prisjetit ćemo se samih početaka, osnivanja i napretka Plesne skupine Instinct, formiranja novih grupa, nastupanja na natjecanjima i festivalima te akcija poput humanitarnog ''Plesa za dječji smijeh''.

Plesni studio Instinct sastoji se od skupina Minioni, Limači, Pinokio, Juniori, Silver i Gold, a broji preko 60 članica i članova. Osim njihovih nastupa, na produkciji će sudjelovati i gimnastička sekcija Udruge K.A.O.S. kao i svake godine, a nastupit će i gosti iz drugih plesnih studija i klubova.

Pozivamo sve zainteresirane plesače i plesačice, plesne entuzijaste, mame, tate, bake i djedove, braću i sestre, da dođu u subotu, 3. lipnja od 19:00, u Dom kulture (KINO) u Jastrebarskom i pripreme se za pravi jaskanski plesni spektakl u kojem ljudi uživaju već nekoliko godina i zajedno s nama proslave ovaj veliki korak – osnivanje plesnog studija.  

Veselimo se novom početku i nadamo se da ćemo ovom produkcijom započeti novu plesnu tradiciju kako bismo popularizirali ples i pokret u Jaski i okolici te pokazali talente koje naš grad ima. Vidimo se 3. lipnja!