Centar za kulturu organizira zanimljivo i stručno predavanje o hormonima i njihovoj ulozi te važnosti njihove ravnoteže u organizmu

11.02.2019.
U želji da u Jastrebarsko dovede stručnjake čiji je rad prepoznat i cijenjen i na nacionalnoj razini, Centar za kulturu Jastrebarsko, nakon predavanja uvaženog fitoterapeuta Stribora Markovića, organizira gostovanje dr. Sanje Toljan.

Autorica popularne knjige “Čudesna moć hormona” održat će zanimljivo i stručno predavanje u petak, 15. veljače, s početkom u 18.00 sati u Velikoj dvorani centra za kulturu Jastrebarsko.

Dr. Toljan nakon specijalizacija za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u,   danas se najviše bavi poremećajima hormonskog sustava i liječenjem bioidentičnim hormonima. Kao pionir te metode u Hrvatskoj, podučava pacijente kako svoje hormone balansirati promjenom stila života te uzimanjem hormonskih pripravaka putem kože, na prirodan i bezopasan način.
Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No, što kada to nije slučaj, kad se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, uz još niz drugih poteškoća?

Na ova pitanja, svi će zainteresirani dobiti odgovor u petak, 15. veljače od 18.00 sati na besplatnom predavanju u Centru za kulturu Jastrebarsko.