Od dana do dana

Vokalni ansambl Gouriena najavljuje svoj cjelovečernji koncert koji će se održati u subotu, 16. travnja, u kino dvorani od 19,30 sati.
Voditelj ansambla Mario Kambić, koncert je osmislio kao glazbeno putovanje prvenstveno hrvatskim krajevima, a vokalne, plesno-vokalne i instrumentalne obrade tradicionalnih hrvatskih pjesama, biti će obogaćene i makedonskim napjevima, a zbog potpunijeg doživljaja sve će pratiti  i dodatni multimedijski sadržaji.
Gourieni će se ove godine na pozornici u Jastrebarskom pridružiti i neobični gosti: plesno vokalni ansambl Ethnotine iz Zagreba te Ausswinkl muzikanti iz Ravne Gore.
Plesno vokalni ansambl Ethnotine iz Zagreba izvodi jedinstvenu i originalnu scensku prezentaciju folklorne umjetnosti koju je osmislio Goran Knežević, priznati hrvatski folklorni koreograf, voditelj i publicist, dok Ausswinkl muzikanti izvode „oberkainer“, glazbu koja je nastala  sredinom prošlog stoljeća, a obradili su brojne svjetske i hrvatske hitove.
Karte za koncert “Od dana do dana” vokalnog ansambla Gouriena, koji je dosad osvojio niz značajnih nagrada i priznanja, mogu se po cijeni od 20 kuna, od ponedjeljka nabaviti u trgovini „Fifa“ u Jastrebarskom.
preuzeto s www.radio-jaska.hr