“Me, Myself & Harp” glazbeni stand up

Harfistica Doris Karamatić donosi glazbeni stand up “Me, Myself & Harp”, 09.02.2018. od 20:00h u Domu Kulture/Kino Jastrebarsko, A. Starčevića 1

Uz red priče i humora te red vrhunske glazbe, Doris će opisati povijest glazbe i osvrnuti se na današnje glazbene uratke.
Većina će se složiti da povijest glazbe i nije neka humoristična tema, no kada je priča Doris Karamatić, akademski obrazovana harfistica i članica orkestra gradskog kazališta “Komedija”, uz jedan od najneuobičajenijih instrumenata – harfu, glazbenom užitku nema kraja.
Tko je Doris, kako izgleda, zašto svira, čemu služi i da li uopće postoji? Odgovor ćete dobiti na izvedbi „Me, Myself & Harp“.

********************************

Cijena ulaznice:
– pojedinačna ulaznica: 40 kn
– grupna ulaznica (za 5 ili više osoba): 30 kn/osobi

Prodaja ulaznica:
– Centar za kulturu Jastrebarsko
– na blagajni Doma kulture/kina na dan predstave 1h prije predstave

Požurite po vaše ulaznice dok ne nestanu, jer je broj mjesta ograničen!

********************************
Doris Karamatić je jedna od onih žena čija karizma zauzima čitav prostor u kojem se nalazi. Više je razloga tome. Prvi je svakako njen opušten i ležeran pristup svemu te ogromna doza humora i šarma koji izvire iz njenih rečenica. Drugi je činjenica da svira harfu, instrument koji nas svojim magičnim zvukom osvaja već stoljećima i treći su njene upečatljive, ali promišljene kreacije koje nosi na svojim nastupima. Publici želimo dočarati viđenje glazbe kroz humor, ogoliti dramatiku i ozbiljnost koja se oduvijek veže uz glazbu uz glazbenu podlogu svima znanih hitova izvođenih na harfi.