Glazbeni spektakl u Jaski – Glazbene zvijezde za glazbeni vrtić

Ivan Zak, Mladen Grdović, grupa Romatic, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Lidija Bačić, Davor Radolfi & Ritmo Loco , Barabe, Antonija Šola, Begini, Lana Jurčević, Sandi Cenov, Petra Kovačević, Juraj Galina, Nives Celzijus, grupa Status i Psihomodo Pop – imena su poznatih hrvatskih estradnih zvijezda koje će posljednjeg dana mjeseca svibnja u Jastrebarskom zapjevati na humanitarnom koncertu, od kojeg prihod ide u svrhu opremanja novog jaskanskog glazbenog vrtića.

 

Centar za kulturu i Grad Jastrebarsko 31. svibnja organiziraju veliki humanitaran koncert na kojem će nastupiti brojne poznate hrvatske estradne zvijezde, koje će tako dati veliki doprinos u tome da Jastrebarsko uskoro opremi i glazbeni vrtić, u kojem će se mališanima predškolskog uzrasta, već u najranijoj dobi, približiti čarobni svijet glazbe te tako i obogatiti njihov glazbeni razvojni put.

 Zanimljiva činjenica da sve ove zvijezde na ovaj ili onaj način nešto veže uz naš grad samo je još jedan dokaz da je Jastrebarsko diljem svijeta poznato kao mjesto nadarenih glazbenika, a za ovu priliku zvijezde je okupila jedna od najvećih hrvatskih menadžerskih glazbenih agencija, Lupo Music iz Jastrebarskog, čiji je vlasnik dugogodišnji poznati glazbenik i menadžer, Jaskanac Ljubo Šeperić. 

Koncert će se održati na jaskanskom sajmištu, a ograničen broj ulaznica po cijeni od 40 kuna biti će pušten u prodaju početkom svibnja. Stoga požurite i ne propustite biti dio zagarantirano veličanstvene glazbene atmosfere i dobre zabave, a dolaskom ćete ujedno i podržati ovu plemenitu humanitarnu akciju te tako i biti dio još jednog velikog projekta u Gradu prijatelju djece.