Novo u Centru za kulturu Jastrebarsko – pilot projekt “Tour de France”

Za sve one koji žele naučiti osnove francuskog jezika i upoznati se s francuskom kulturom, umjetnošću, kuhinjom i sl., organiziramo pilot projekt pod nazivom „Tour de France“.

Motivacijski tečaj učenja francuskog jezika realizirat će se kroz četiri tjedna, počevši od 25. svibnja, utorkom od 19:00 do 20:30.

 

Tečaj je zamišljen je kao virtualno putovanje Francuskom po uzoru na etape Tour de France-a. Polaznicima će se omogućiti susret s francuskom kulturom, zanimljivostima biciklizma, francuskom šansonom, kompozitorima i slikarima te upoznavanje s popularnim receptima francuske kuhinje. Putovanje će na zabavan način biti uvod u učenje francuskoga jezika.

Svaki polaznik kroz predviđene 4 etape izradit će svoj putopis i malu francusku kuharicu. Virtualno putovanje Francuskom otkrit će poveznice i s našom zemljom kroz povijest, znanstvenike, umjetnike….

Po završetku projekta, ovisno o situaciji, planiran je izlet Napoleonovim cestama Dubrovačkog primorja te posjet rodnoj kući-muzeju Vlaha Bukovca u Cavtatu, našeg priznatog slikara koji je polazio Školu lijepih umjetnosti u Parizu gdje je i izlagao na salonima.

Cijena tečaja je 250,00 kn (umirovljenicima odobravamo 50 % popusta), a prijaviti se mogu i mali i veliki (nema ograničenja).

Prijave primamo svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 na broj telefona 01/ 6281-126 ili porukom e-pošte na prijave@czk-jastrebarsko.hr.

Vidimo se!