ECDL operater

Svjesni ste da je kvalitetno korištenje računala neophodno kako biste bili produktivniji na poslu.
Svjesni ste i toga da je danas gotovo nemoguće pronaći posao ukoliko nemate adekvatna informatička znanja.Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada.

Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja računalima, a koje će se po završetku školovanja naučiti samostalno služiti računalom i Internetom te će vrlo kvalitetno moći raditi u dva najraširenija alata, MS Excel – tablični kalkulator i MS Word – alat za pisanje i obradu teksta.
Kao potvrdu svoga znanja, nakon položenih ispita na kraju edukacije dobivate međunarodno priznat ECDL certifikat, kao upis zvanja u radnu knjižicu. Uz ovaj program obrazovanja u trajno vlasništvo dobivate i vrijedne knjige iz algebrine ECDL biblioteke koje su od strane informatičkih stručnjaka ocijenjene kao najbolje na hrvatskom tržištu. Polaganje ispita također je uključeno u cijenu.

Zašto ECDL operater?
Cilj je osposobiti polaznike da samostalno obavljaju poslove na računalu, kao što su unos podataka i obrada teksta, izrađivanje grafičke dokumentacije manjeg stupnja složenosti, izrađivanje tablica, grafikona, kalkulacija te korištenje Interneta.
 
Uključeno u cijenu Knjige iz ECDL biblioteke:
  • Osnove PC računala
  • Windows MS Word – pisanje i obrada teksta
  • MS Excel – izrada tabličnih proračuna 
  • Internet i rad na mreži
     
Uključeno u cijenu ECDL programa obrazovanja za odgovarajuće seminare 4 ECDL ispita, ECDL indeks, diploma, paket e-learning seminara
Trajanje: 120 sati
 
Uvjerenje: Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
ECDL Start diploma
 
Cijena:
  • gotovina: 2.500,00 kn
  • čekovi/kartice: 2.800,00
  • poduzeća: 2.200,00
 
Cijena pojedinačnog seminara je 700,00 kn
 

Za sve informacije i upise dođite osobno u Centar za kulturu Jastrebarsko ili nazovite 01/6281-126