I ove godine Centar za kulturu Jastrebarsko organizira pripreme za Državnu maturu

17.9.2019
Obavještavamo sve maturante i njihove roditelje da će Centar za kulturu Jastrebarsko i ove godine organizirati tečaj priprema za Državnu maturu. Prijave se primaju do 20. prosinca 2019. u Centru za kulturu Jastrebarsko, pozivom na broj 01/ 6281-126 ili porukom na e-mail prijave@czk-jastrebarsko.hr te osobno u Centru, na adresi Dr. F. Tuđmana 9, 10450 Jastrebarsko.

Tečaj će se odvijati od veljače do lipnja, a prema programu Visokog učilišta Algebra. Učenici mogu prijaviti sljedeće programe: matematika A, matematika B, hrvatski A, hrvatski B, engleski A, engleski B, biologija, kemija, fizika. Otvaramo mogućnost prijave i drugih programa te ćemo, ukoliko bude interesa, organizirati predavače te tečaj za nove tražene predmete.

Pozivamo sve maturante da se na vrijeme prijave kako bismo mogli osigurati dovoljan broj radnog materijala i predavača.

Važno je istaknuti da će i ove godine Grad Jastrebarsko svaki prijavljeni program priprema sufinancirati iznosom od 200 kn. Ovo je još jedna mjera kojom Grad Jastrebarsko pomaže mladima i njihovim obiteljima te podržava obrazovanje djece i mladih.

Nakon primljenih prijava, početkom siječnja će se organizirati sastanak sa svim polaznicima gdje će polaznici ispuniti upisne listove prilikom čega će se i dogovoriti termini održavanja priprema za pojedine predmete. Organizator će korisnicima omogućiti obročno plaćanje.