Početak nove godine obiluje događanjima u Centru za kulturu Jastrebarsko

17.01.2019.
Odmah po završetku manifestacije „Advent u Jaski“ koja je obilovala događanjima i raznolikim sadržajima, Centar za kulturu Jastrebarsko poziva sve zainteresirane na brojna nova događanja.

Prvo događanje koje slijedi je zanimljivo putopisno izlaganje Gordane Pavković Pasecky – Annapurna circuit koje će se održati u petak 18. siječnja 2019. s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko, Ulica Dr. Franje Tuđmana 9. U listopadu i studenom 2018. naša je Gordana propješačila najzanimljivije treking rute u masivu Annapurne.

Krajem siječnja, točnije, 26. 1. 2019. ugošćujemo susjede, kazališnu skupinu KUD-a Vrhovje s urnebesno zabavnom predstavom „Prijatelji“. Ulaznice po simboličnoj cijeni od 20,00 kn moći ćete nabaviti u Caffe baru Kino.

1. veljače 2019. u 18:00 sati u goste nam stiže jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih stručnjaka na polju fitoterapije i aromaterapije u Hrvatskoj i šire, dr. sc. Stribor Marković, koji će tom prilikom predstaviti svoju najnoviju knjigu "Priče iz šume Striborove".

Iste večeri, 1. veljače, nakon predavanja, sve zainteresirane pozivamo u naš Muzej koji sudjeluje u Noći muzeja bogatim i raznolikim sadržajima. Događanja u Muzeju počinju već u 19:00.

Slijedi glazbeno-poetska večer Nikole Kristića i njegovih prijatelja koja će se održati u petak, 8. veljače 2019.

Pozivamo Vas da posjetite zanimljivo i stručno predavanje Sare Toljan, dr. med. i otkrijete „Čudesnu moć hormona“. Predavanje će se održati u velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko, 15. veljače 2019.

Za kraj mjeseca organiziramo i radionicu s predavanjem o prehrani djece dojenačke dobi.

Podsjetimo, veljača će obilovati i brojnim obrazovnim sadržajima. 2. veljače 2019. počinju pripreme za polagnje Državne mature, novi ciklus Početnog tečaja krojenja i šivanja te Napredni tečaj krojenja i šivanja.