“Čudesna šuma”

Centar za kulturu u Jastrebarsko ponovo dovodi zanimljivu predstavu za djecu 7. prosinca od 11:00 sati.

Riječ je o predstavi „Čudesna šuma“ u koprodukciji Scene Gorica i Kazališta Tvornica lutaka. Prema autorskom konceptu Petre Radin i Leona Lučeva, predstava se razvija pod redateljskom palicom najproduktivnijeg hrvatskog redatelja Krešimira Dolenčića, a uz originalnu glazbu skladatelja i glazbenika Mateja Meštrovića. Glume Filip Detelić, Marko Hergešić i Damir Poljičak.

„Čudesna šuma“ priča je o trojici mladih muškarca, koji se prisjećaju djetinjstva i iskustva gledanja svojevremeno izuzetno popularnog animiranog filma „Čudesna šuma“. Dnevni boravak u kojem se nalaze, postupno pretvaraju u bajkovito ozračje iz crtića koristeći se namještajem i svakodnevnim predmetima. U toj igri ruše sve granice nastale tijekom odrastanja pretvarajući se u zaigrane dječake koji shvaćaju da djetinjstvo nikada ne smije proći te da nijedna odrasla osoba ne bi trebala zanemariti dijete u sebi.

Predstava u kojoj ne uživaju samo djeca nego i njihovi roditelji u naš grad dolazi nepuna tri mjeseca nakon premijere i u Domu kulture Jastrebarsko moći će se vidjeti u subotu, 7. prosinca od 11 sati.