Radionica Biznis akademije za obrtnike i poduzetnike

Radionica će se održati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko, 28. ožujka 2018.  od 17 do 21 sat, a vodit će ju stručnjaci iz područja digitalnog marketinga pod vodstvom docenta dr.sc. Vatroslava Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 
Program radionice kreiran je tako da polaznicima akademije pruži pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji:
•  kako digitalni marketing i prodaja mogu poboljšati vašu prisutnost u online okruženju te unaprijediti vašu prodaju i ukupno poslovanje 
•  koji su to besplatni alati koji pomažu kod provođenja digitalnog marketinga
•  kako iskoristiti Google i Facebook za privlačenje kupaca (oglašavanje i optimizacija)
•  što je sve potrebno da biste imali web shop
•  kako koristiti društvene mreže za povećanje prodaje
•  koje su ostale mogućnosti prodaje putem interneta
 
Tijekom samo jednog poslijepodneva dobit ćete ukupan pregled kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći vašem poslovanju te praktične smjernice za početak primjene u svakodnevnom poslovanju.
 
Cijena radionice: 2.500 kn Radionica je za Vas besplatna. Kotizaciju za Vas omogućio je Tele2.
 
Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da svoj dolazak prijavite putem kontakt obrasca koji se nalazi na linku: www.biznisakademija.hr/prijave
Ukoliko nemate mogućnost izvršiti on-line prijavu putem navedenog linka, možete se javiti telefonski Udruženju obrtnika Jastrebarsko na tel. 01/62 81 382 ili 098 611 374, gđi Moniki Čunko. Također, molimo da Udruženju obrtnika Jastrebarsko javite vaš telefonski broj i/ili e-mail adresu bez kojih prijava neće biti validna.
Unaprijed hvala na prijavi, radujemo se Vašem dolasku!