URNEBESNNA KOMEDIJA –Balkanski sex & grad Čipka i čokolada

20.02.2019.
JASTREBARSKO-DOM KULTURE

NEDJELJA. 10.03.2019. U 19:30 h

CIJENA ULAZNICE 50,00 KN

PRODAJA ULAZNICA : WWW.EVENTIM.HR

TISAK KIOSK Jastrebarsko,Trg Josipa Jurja Strossmayera

TISAK KIOSK Jastrebarsko Superkonzum, Dr. Franje Tuđmana 108

 

URNEBESNNA KOMEDIJA –Balkanski sex & grad Čipka i čokolada

Glume:

Ana Ćuk, Katarina Korsa: Čupka

Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,

voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta

 

Predstava je osmišljena kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat će te se uz “ SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i nas regijon ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života .

 

Njih dvije vode potpuno drugčiji život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čipka zasipaju prubliku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Predstava za koju se uvijek traži karta više ….