Jaska art festival

27.5.2019
Treću godine zaredom u našem će se gradu održati Jaska art festival. Ovogodišnji Festival će trajati od 3. do 7. lipnja 2019.

Ovaj festival klasične glazbe zamišljen je kao višegodišnja manifestacija koja unapređuje društveni i kulturni život te samu turističku ponudu grada Jastrebarsko.

Naime, Jaska art festival je festival s kvalitetnim i kreativnim umjetničkim sadržajem koji će zadovoljiti sve ljubitelje klasične glazbe, ali i ljubitelje glazbe uopće.

U programu ovogodišnjeg Festivala predstavit će se Varaždinski komorni orkestar koji će otvoriti Festival 3. lipnja 2019. u Župnoj crkvi sv. Nikole u Jastrebarskom. Slijedi nastup komornog sastava Ensemble PRO’800 koji će 5. lipnja 2019. nastupiti u franjevačkom samostanu, a zadnji dan Festivala, 7. lipnja 2019., Kalamos kvintet nastupit će u Velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko.

Umjetnički voditelji Festivala su Linda Mravunac Fabijanić i Nikola Fabijanić.

Više o izvođačima, njihovom programu i samom Festivalu možete pročitati u programskim knjižicama koje će svi zainteresirani moći preuzeti na koncertima.

Festival organizira Centar za kulturu Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko i Zagrebačkom županijom.