Ljeto u Jaski

„Igra  novca“ napeti je triler koji će građani Jastrebarskog moći pogledati pod zvijezdama, u perivoju dvorca Erdödy, u subotu, 16. srpnja, od 21.30 sati.

Glavne uloge povjerene su Georgeu Clooneyu i Juliji Roberts, a u režiji se okušala Jodie Foster.Projekcija filma uvod je u drugi ovogodišnji dio manifestacije Ljeto u Jaski koji će se održati u nedjelju, 17.srpnja, i posjetiteljima ponuditi niz zanimljivih sadržaja tijekom cijelog dana.

Uz veslanje po jezeru, jahanje konja, gađanje praćkom, lukom i strijelom, sportski sadržaji bit će obogaćeni 6-satnim humanitarnim maratonom koji kreće u podne. Od 17 sati održavat će se likovna radionica u koju se mogu uključiti svi bez obzira na godine, željni pokazati svoje znanje ili naučiti nešto novo u likovnom izražavanju.

Organizatori manifestacije, Centar za kulturu i Turistička zajednica, ovaj su put pripremili malo iznenađenje: u parku će biti postavljen mehanički bik na kojem svoju vještinu balansiranja mogu iskušati svi dovoljno odvažni i zaigrani…

Kao i obično, djeci će biti na raspolaganju gumeni grad, odrasli će moći provjeriti stanje svog krvnog tlaka i šećera u krvi te uživati u ugostiteljskoj ponudi. Posjetitelje će navečer zabavljati domaći sastavi, a koncert će održati Nikola Marjanović.