Održane manifestacije Ljeto u Jaski i Jaskanski vinski treking

Turistička zajednica grada Jastrebarskog u suradnji sa Centrom za kulturu, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog, organizirala je manifestaciju „Ljeto u Jaski 2015“, koja se održala 22.08. u parku dvorca Erdӧdy, s početkom u 10.00 sati.

Turističko-sportsko-zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“ obilovala je zabavnim sadržajima za sve generacije. Djeca su se zabavljala na gumenom grad, trampolinu, mini quadov-ima, jahanju konja, kajacima na jezeru, mini adrenalinskom parku te predstavi Klaunovska posla .

Odrasli su se mogli penjati na umjetnoj stijeni , gađati zračnom puškom, praćkom, lukom i strijelom.

Po prvi puta u Jastrebarskom mogla se pogledati kino predstavu na otvorenom.  Velik broj posjetitelja uživao je na romantičnoj večeri pod zvijezdama uz kino predstavu 'Ljeto u Provansi'. Također, u večernjim satima nastupali su bendovi DeLorean, Avokado Desperado i Solarov.

Cijeloga dana svoje proizvode su nudili domaći proizvođači meda, lavande, domaćih pekmeza, kolača, medenjaka, čajeva, nakita i drugog.

U isto vrijeme održao se i Jaskanski Vinski Treking pod nazivom Sparkling Wine Trek 2015. kojemu se odazvao veliki broj trkača .

Ovogodišnja manifestacija Ljeto u Jaski bila je odlično posjećena i od strane sudionika i posjetitelja