• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

25 godina umjetničkog djelovanja

Izložba Ivana Tuđe. - Saznajte više.

Polarni san

Multimedijalno predavanje. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Mjesec hrvatske knjige u Narodnoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko

Vratite knjige bez plaćanja zakasnine. - Saznajte više.

Promocija knjige o maloljetničkoj trudnoći, Rosie Kugli "Dvije crte - Plavo"

Promocija knjige. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Ispis

Večer poezije u Jastrebarskom - "Razlog za osmijeh"

on .

Centar za kulturu Jastrebarsko i Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove godine u Jastrebarskom organiziraju Večer poezije! Razlog za osmijeh“ naziv je ovogodišnje večeri poezije koja će se održati u TV baru u ponedjeljak, 06. studenog 2017. godine s početkom u 20 sati.

Večer poezije predstavlja manifestaciju koja spaja poeziju i glazbu, a i ove će se godine tradicionalno održati u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige koji traje sve do 15. studenog. Jaskanska će Večer poezije ove godine biti posvećena Predragu Bošnjaku, dugogodišnjem voditelju Gradske knjižnice koji je i inicirao njezino održavanje, a iz godine u godinu bio i organizator iste.

Zanimljivo, ovogodišnja Večer poezije donijeti će i najsadržajniji program do sada! U njemu će sudjelovati brojni glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko, Daniela Bobinski, mješoviti pjevački zbor Ad Hoc, kantautorica Ivana Bastašić, Krešimir Karas i DJ Roberto. Na repertoaru glumaca Gradskog kazališta Jastrebarsko naći će se autorske pjesme, klasici, ali i pjesme u humorističnom tonu.

Večer poezije, za koju se i prošle godine tražilo mjesto više, završiti će s točkom „otvoreni mikrofon“ u kojoj će priliku za nastup dobiti svi oni željni javnog čitanja ili pak recitiranja! Vidimo se na Večeri poezije!