• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Monografije – priručnici za sve one koji žele znati više o Jaski i njezinim žiteljima

Saznajte više o Jaski.

Virtualno razgledajte jaskanski Muzej

Razgledajte muzej.

Jaskanski Centar za kulturu predstavio je svoj rad na press konferenciji u Zagrebu

Saznajte više o donaciji 3D printera.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Ispis

„Bebe vole papati“ ponovno u Jaski

on .

4.11.2019
Nakon velikog interesa za radionicom „Bebe vole papati“ koju smo organizirali u veljače ove godine, odlučili smo ponovo u goste pozvati autora knjige Iztoka Jančara i promotoricu i moderatoricu nakladničke kuće Actus hominis Kristinu Glas.

Radionica i kušaonica namijenjeni su roditeljima koji žele saznati više o tome kada i kako početi s dohranom. Autori knjige „Bebe vole papati“ priskočili su u pomoć svim roditeljima izgubljenima u moru kontradiktornih informacija te su napisali knjigu u kojoj je prikupljeno 627 recepata za uvođenje novih namirnica u bebin jelovnik. U sklopu kušaonice bebe i roditelji moći će kušati obroke pripremljene tijekom večeri.

Kada započeti dohranu? Kako miješati namirnice? Koju bi količinu beba trebala pojesti? Kako kombinirati kašice s mliječnim obrocima? Kako kombinirati namirnice da beba dobiva dovoljno proteina, ugljikohidrata, vlakana, minerala i vitamina za zdrav razvoj?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte u petak 8. studenoga od 18 sati u Maloj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko!