• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

Darivanje je postalo hit!

Akcija sakupljanja slikovnica i knjiga za djecu. - Saznajte više.

Kreativna radionica za djecu

U Gradskoj knjižnici i čitaonici. - Saznajte više.

Projekt „digitalni građanin“ zaživio u Jastrebarskom

Programiranje za djecu. - Saznajte više.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Besplatna radionica za djecu
Balkanski sex & grad
Pripreme za državnu maturu
Škola klizanja
Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Jaskanski umirovljenici ponovno u školskim klupama

Grad Jastrebarsko i ove godine nastavlja provoditi projekte za svoje najstarije sugrađane. Naime, u Centru za kulturu Jastrebarsko započeo je novi informatički tečaj za umirovljenike, 
a kako bi 15. grupi poželio puno uspjeha u učenju i savladavanju novih vještina, jaskanske umirovljenike na prvom predavanju pozdravio je te zaželio puno uspjeha, u ime gradonačelnika Zvonimir Novosela, njegov zamjenik Domagoj Šlat.
 
Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. godine, te je do sada više od 160 jaskanskih umirovljenika informatičko opismenjeno. Vidno uzbuđeni, novih dvanaestero polaznika, ovom su prilikom zahvalili gradskom vodstvu na besplatnom tečaju koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva. „Dobio sam tablet na poklon, a sad ću ga naučiti koristiti“, poručio je jedan od polaznika, dok su se zadovoljni umirovljenici složili: "Tehnologija svakim danom ide sve više naprijed, pa i mi moramo učiti kako bi bili u korak s vremenom. U mirovini imamo malo više vremena, pa nam ovaj tečaj super dođe!"
 
V.d. ravnateljice Centra za kulturu Jastrebarsko, Manuela Budišćak, polaznicima je također zaželjela uspješno učenje te i zahvalila Gradu Jastrebarskom što financira ovaj dugogodišnji projekt, a koji se provodi dva puta godišnje. Uz ovaj tečaj, u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog, za umirovljenike se organizira i tečaj besplatnog vježbanja, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1 600 božićnica za naše najstarije sugrađane.