• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Više od 300 mališana uspješno završilo jaskansku školu klizanja

Završena škola klizanja. - Saznajte više.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu
Škola klizanja
Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Noć kazališta i ove godine u Jastrebarskom

Gradsko kazalište Jastrebarsko devetu se godinu zaredom uključuje u organizaciju Noći kazališta. Ove godine u programu sudjeluje pedesetak gradova i 80-tak kazališnih institucija i organizacija, a građani Jastrebarskog će moći uživati u dvije predstave, u subotu 25. studenog 2017.

Prva predstava na rasporedu je u 10 sati u Domu kulture, a namijenjena je našoj najmlađoj publici. Riječ je o predstavi „Najveća tajna“ Gradskog kazališta Jastrebarsko. Istog dana, na istom mjestu, ali u 20 sati bit će odigrana predstava „Doktor Wong“ Teatra Gaudeamus kazališta na Peščenici (KNAP). Ulaznice za obje predstave stoje 10 kuna, a mogu se kupiti u caffe baru „Kino“.

Osim za male Jaskance, predstava „Najveća tajna“ autorice Daniele Bobinski bit će odigrana i za bjelovarsku publiku, također u sklopu obilježavanja ovogodišnje Noći kazališta.

Zanimljivo je da manifestacija Europska noć kazališta, ove godine poprima oblik množine – noći kazališta – koje su započele 4. i 5. studenog 2017. godine u Bugarskoj, nastavljaju se 18. studenog u Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Bosni i Hercegovini, a završavaju 25. studenog u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Na ovaj način, Europa proteže aktivnosti popularizacije i vidljivosti kazališne djelatnosti na cijeli mjesec studeni, omogućavajući time i međunarodnu cirkulaciju zainteresirane publike.