• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Ljeto u Jaski

Ljeto za sve generacije. - Saznajte više.

Otvoren Jaska Art Festival

Pročitajte kako je prošao prvi dan. - Saznajte više.

Prvi spot Hitića

Spot dječjeg zbora Hitići. - Saznajte više.

Sve o događanjima na području grada Jastrebarskog

Pratite događanja na našem kalendaru. - Saznajte više.

Upisi u tečaj programiranja

Želite li da vaše dijete nauči nešto novo. - Saznajte više.

Ljeto u Jaski
Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Noć kazališta i ove godine u Jastrebarskom

Gradsko kazalište Jastrebarsko devetu se godinu zaredom uključuje u organizaciju Noći kazališta. Ove godine u programu sudjeluje pedesetak gradova i 80-tak kazališnih institucija i organizacija, a građani Jastrebarskog će moći uživati u dvije predstave, u subotu 25. studenog 2017.

Prva predstava na rasporedu je u 10 sati u Domu kulture, a namijenjena je našoj najmlađoj publici. Riječ je o predstavi „Najveća tajna“ Gradskog kazališta Jastrebarsko. Istog dana, na istom mjestu, ali u 20 sati bit će odigrana predstava „Doktor Wong“ Teatra Gaudeamus kazališta na Peščenici (KNAP). Ulaznice za obje predstave stoje 10 kuna, a mogu se kupiti u caffe baru „Kino“.

Osim za male Jaskance, predstava „Najveća tajna“ autorice Daniele Bobinski bit će odigrana i za bjelovarsku publiku, također u sklopu obilježavanja ovogodišnje Noći kazališta.

Zanimljivo je da manifestacija Europska noć kazališta, ove godine poprima oblik množine – noći kazališta – koje su započele 4. i 5. studenog 2017. godine u Bugarskoj, nastavljaju se 18. studenog u Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Bosni i Hercegovini, a završavaju 25. studenog u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Na ovaj način, Europa proteže aktivnosti popularizacije i vidljivosti kazališne djelatnosti na cijeli mjesec studeni, omogućavajući time i međunarodnu cirkulaciju zainteresirane publike.