• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Objavljen natječaj za radno mjesto Voditelj/ica knjižnice

Više o natječaju. - Saznajte više.

Prevencija u zajednici

Projekt "Prevencija u zajednici" - Saznajte više.

Prvi spot Hitića

Spot dječjeg zbora Hitići. - Saznajte više.

Sve o događanjima na području grada Jastrebarskog

Pratite događanja na našem kalendaru. - Saznajte više.

Upisi u tečaj programiranja

Želite li da vaše dijete nauči nešto novo. - Saznajte više.

Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Večer emocija uz slikovnicu i CD „Najveća tajna“

Gradsko kazalište Jastrebarsko javnosti je predstavilo slikovnicu i CD „Najveća tajna“!
Dvorana Centra za kulturu Jastrebarsko je u četvrtak 1. lipnja ponovno bila ispunjena svima koji su željeli prisustvovati još jednom predivnom događaju u organizaciji jaskanskog kazališta.
 Nakon premijere i nekoliko predstava u našem gradu, baš kao i prvog gostovanja u Belom Manastiru, predstavljanje slikovnice i CD-a „Najveća tajna“ bila je kruna projekta koji je započeo krajem 2016. godine.
Zahvaljujući Danieli Bobinski koja je sve svoje glumačko i stručno znanje, kao i energiju i iskustvo uložila u pisanje i stvaranje „Najveće tajne“ najmlađoj publici ponovno je na dohvat ruke projekt koji u prvom redu ističe vrijednosti koje su u današnje vrijeme, neopravdano, zapostavljene.
 
Sinoć je tako još jednom otkriveno kako je“Najveća tajna“ ljubav i uprava ta ljubav mogla se osjetiti i na predstavljanju slikovnice i CD-a na kojoj su svoje dojmove i iskustva iznijeli njeni glavni akteri. Autorica ilustracija i grafička dizajnerica Sonja Stanković, voditeljica Hitića Manuela Budišćak,  aranžer pjesama Draženko Borovec,  autor pjesama Ivan Pelivanović „Pele“, predsjednik kazališta Velimir Kokot i ravnateljica Dječjeg vrtića Radost Jadranka Stojković na svoj su način i kroz svoje govore samo potvrdili ono u što smo u početku i vjerovali - „Najveća tajna“ mora se otkriti i doživjeti!
Prisutnima su se kroz zanimljiv i na kazališno osmišljen program koji su vodili mladi glumci našeg kazališta predstavili i Hitići koji su baš kao i na CD-u otpjevali nekoliko pjesama iz predstave.
Daniela Bobinski, dugogodišnja članica Gradskog kazališta Jastrebarsko, glumica i osoba koja je svoj život posvetila radu s djecom prisutnima se također obratila u iskrenom i emotivnom govoru tijekom kojega mnogi , pa i ona sama, nisu uspjeli suspregnuti suze.
 
Tako je na najljepši način završilo sinoćnje predstavljanje „Najveće tajne“, koja nastavlja svoje putovanje i to igranjem predstava. Naime, već 05. i 12. lipnja predstavu će pogledati i djeca jaskanskog vrtića koji je u projekt kao partner uključen od njegovog početka.
 
Predstavljanje slikovnice i CD-a sinoć su svojim dolaskom između ostalih uveličali i gradonačelnik Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, direktorica Turističke zajednice Grada Jastrebarskog Ivana Herceg, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko Đurđica Lončarić kao i brojni drugi uzvanici i prijatelji Gradskog kazališta Jastrebarsko.