• 0
  • 1
  • 2
  • 3
prev
next

Ljeto u Jaski

Dođite svi. - Saznajte više.

Friend request II

Izložba u muzeju. - Saznajte više.

Natječaj za voditelja knjižnice

Objavljen je novi natječaj za radno mjesto voditelja knjižnice - download

Radno vrijeme knjižnice

Gradska knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Ljeto u Jaski
Svečano otvoren prvi jaskanski festival klasične glazbe
Radno vrijeme knjižnice

Otvoren "ŽIS" fotonatječaj

Gradsko kazalište Jastrebarsko u ponedjeljak, 10. travnja je raspisalo fotonatječaj kojim ćemo kao i dosadašnjih godina, oplemeniti sadržaj festivala „Život i smijeh“. 
Ove godine festival se održava pod sloganom „KuŽIS foru“ pa s tim u vezi, tražimo i fora fotke.
Fotografija koju stručni žiri ocijeni najboljom, svom će vlasniku osigurati vrijednu nagradu. Fora fotografije zaprimaju se do 23. travnja 2017., na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u .jpeg formatu.
Najbolji radovi bit će izloženi na izložbi u sklopu festivala „ŽIS“, 6. svibnja 2017. godine. Više informacija o natječaju mogu se pronaći na mrežnim stranicama Gradskog kazališta Jastrebarsko; www.gkj.hr te Facebooku.
„S ponosom najavljujem kako će ovogodišnje izdanje festivala „Život i smijeh“ biti najsadržajnije do sada! Pored fotonatječaja koji svake godine najavljuje festival i privlači pozornost amaterskih i profesionalnih uzrastima! U Jastrebarsko ćemo dovesti neke od najznačajnijih kazališnih, ali po prvi puta i glazbenih imena! Nema sumnje, festival će ove godine biti najatraktivniji do sada!“ – Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.
Festival „Život i smijeh“ i ove godine organizira Gradskog kazališta Jastrebarsko, dok su suorganizatori Centar za kulturu Jastrebarsko i Turistička zajednica Grada Jastrebarskog. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Savjet mladih Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog te Zagrebačka banka.
Pozivamo sve građane koji se žele uključiti u fotonatječaj da to svakako učine prije isteka roka!
GRADSKO KAZALIŠTE JASTREBARSKO
predsjednik
Velimir Kokot, dipl.ing.