• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Kreativna radionica "Duboko u šumi"

Nova radionica za djecu.

Sudjelovanje na Međunarodnom festivalu u Sjevernoj Makedoniji

Sudjelovanje ansambla AD Hoc.

Ad Hoc-u srebrna nagrada

Veliki uspjeh Ad Hoc-a.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Upisi u programe Centra za kulturu Jastrebarsko
Plac mljac
Manifestacije u Jaski
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Nova usluga centra za kulturu Jastrebarsko

U Centru za kulturu Jastrebarsko traju pripreme za novu školsku godinu koja će započeti 26. rujna. Pored engleskog jezika ove su godine građani iskazali zanimanje i za njemački, a nudi se i mogućnost učenja talijanskog jezika.

Učenici osnovne i srednje škole engleski uče po programu Vodnikove iz Zagreba. Upravo ovom uzrastu polaznika u Centru za kulturu nudi se novi, dodatni program. Naime, uočeno je da sve veći broj učenika radi svladavanja školskog programa uzima instrukcije iz raznih predmeta, uključujući i strani jezik. Stoga se od ove jeseni u Centru za kulturu nudi program dodatne poduke koji će slijediti ritam školskog programa. Zamišljeno je da se ovaj dodatni program u Centru provodi u grupama do najviše deset polaznika, a radi dostupnosti održavat će se u smjeni suprotnoj od školske i obuhvaćat će učenike svih razina znanja. U program „A“ uključit će se učenici koji su prošle školske godine imali ocjenu odličan i vrlo dobar, dok bi programom „B“ bili obuhvaćeni učenici s ocjenom dovoljan i dobar. Ovom podjelom postiglo bi se efikasno popunjavanje i ispravljanje nedostataka, što u redovnoj nastavi zbog velikog broja učenika u razredu nije moguće.

Centar korisnicima nudi transparentnost programa, rada i plaćanja. Ovakvim se načinom rada ujedno izbjegava mogućnost sukoba interesa unutar obrazovnog procesa, dok se roditeljima omogućava legalno plaćanje na žiro-račun.