• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Monografije – priručnici za sve one koji žele znati više o Jaski i njezinim žiteljima

Saznajte više o Jaski.

Virtualno razgledajte jaskanski Muzej

Razgledajte muzej.

Jaskanski Centar za kulturu predstavio je svoj rad na press konferenciji u Zagrebu

Saznajte više o donaciji 3D printera.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Glazbeni poklon glazbenih zvijezda: Jaska grade, sve na svijetu moje!
Suvremeni jaskanski pisci
Čaša iz Vile Horvat
Stari jaskanski pisci
Nosači za vizire
Čutura s likom ptice
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Završila još jedna Zimska igraonica

on .

9.1.2020.
U sklopu ovogodišnje Zimske igraonice u organizaciji Društva naša djeca Jastrebarsko održane su Škola klizanja i Škola hokeja. Škola klizanja okupila je tristotinjak mališana predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta s područja grada Jastrebarskog i općine Klinča Sela. Djecu su trenirali magistri kineziologije i studenti kineziološkog fakulteta. 

Posebnost ovogodišnje Zimske igraonice bila je ta što se provodila i vikendom te blagdanima. Naime, zbog skraćivanja zimskih školskih praznika, a s ciljem potpune realizacije planiranih aktivnosti učitelji klizanja i treneri hokeja posvetili su se polaznicima i u neradnim danima. Hvala učiteljima, trenerima i roditeljima na razumijevanju i podršci u realizaciji svih planiranih aktivnosti.

Školu hokeja pohađala su djeca osnovnoškolskog uzrasta koja imaju već usvojenu vještinu klizanja. U provedbi Škole hokeja ostvarena je suradnja s Inline hokej klubom iz Karlovca koji je osigurao stručne trenere i potrebnu opremu. Djeca su u deset dana provođenja Škole hokeja naučila osnove tog sporta te su razvili ljubav prema hokeju.

Zadnjeg dana održavanja Škole klizanja i Škole hokeja djeci su zamjenici Gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar te predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko Nikolina Ribarić, uručili priznanja za sudjelovanje, a trenerima, učiteljima te odgajateljicama Zahvalnice za pomoć u organizaciji projekta.

Uz organizatore manifestacije Advent u Jaski u sklopu koje se i odvijala Zimska igraonica, istu su financijski i  organizacijski potpomogli: Grad Jastrebarsko, Zagrebačka Županija, Općina Klinča Sela, Zagrebačka banka, Srednja škola Jastrebarsko i Dječji vrtić Radost, a medijski su nas pratili Radio Jaska, Jaska.hr, Jaskadanas i TV4R. Koristimo ovu priliku da im se još jednom od srca zahvalimo!