• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prev
next

Ana Feiner Žalac: „Babe“

Otvorenje izložbe.

Bebe vole papati

Radionica za roditelje.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Ad Hoc-u srebrna nagrada

Veliki uspjeh Ad Hoc-a.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Upisi u programe Centra za kulturu Jastrebarsko
Plac mljac
Manifestacije u Jaski
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Ljeto u Jaski „Ispratimo ljeto, pozdravimo jesen“

Pod motom „Ispratimo ljeto, pozdravimo jesen“ u nedjelju je u perivoju dvorca Erdödy održan treći dio turističko-sportsko-zabave manifestacije „Ljeto u Jaski“ koju su pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog priredili Centar za kulturu Jastrebarsko

Svoje proizvode posjetiteljima su na štandovima nudili domaći proizvođači sira, vina, lavande, biljnih pripravaka, proizvoda od ekološki uzgojenog voća i povrća te nakita, a najmlađi posjetitelji imali su prilike uživati u toboganima i dvorcima na napuhavanje. Oni puni natjecateljskog duha ogledali su se u streličarstvu, gađanju praćkom i orijentacijskom trčanju, drugi su svoju spretnost provjeravali na penjalicama i u kajacima na jezeru, a mnogi su uživali i u jahanju konja. I ovoga puta Gradsko društvo Crvenog križa besplatno je provjeravalo tlak i šećer u krvi.

Svojim nastupom posjetitelje su razveselile juniorke Svetojanskih mažoretkinja, za glazbu je bio zadužen DJ Kruno, dok su u večernjim satima koncerte održali domaći sastavi „All Stars“ i „Creativo“.