• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Kreativna radionica "Duboko u šumi"

Nova radionica za djecu.

Sudjelovanje na Međunarodnom festivalu u Sjevernoj Makedoniji

Sudjelovanje ansambla AD Hoc.

Ad Hoc-u srebrna nagrada

Veliki uspjeh Ad Hoc-a.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Upisi u programe Centra za kulturu Jastrebarsko
Plac mljac
Manifestacije u Jaski
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Nove radionice u Centru za kulturu

3.9.2019
Osluškujući želje i potrebe naše djece i mladih, Centar za kulturu Jastrebarsko pokreće tri nova projekta.
Za djecu osnovnoškolskog uzrasta, polaznike 4. r. i starije, organiziramo Znanstvenu, Informatičku te Filmsku radionicu.
Na Znanstvenim radionicama polaznici će se upoznati s eksperimentalnim radom, istraživanjima, digitalnim LCD mikroskopom te virtualnom učionicom gdje će u digitalnom okruženju eksperimentirati i upoznavati prirodne i fizikalne zakone, a sve pomoću 3D modela i programa za vizualizaciju odnosno animaciju.
Na informatičkoj radionici zainteresirani polaznici će učiti osnove programiranja, koristiti micro:bit računala i BOSON dodatke, naučit će upravljati objektima te na 3D printeru printati oblike po želji. Polaznici će se također upoznati s dijelovima računala, učiti rastaviti i sastaviti računalo te popraviti manji kvar na računalu.
Filmska radionica pružit će djeci pregršt zabave i stjecanje novih vještina. Polaznici će imati priliku razraditi ideju, osmisliti scenarij, dijalog, odabrati lokaciju snimanja, provesti snimanje, montirati i još mnogo toga, a na kraju svoj film i javno prikazati.
Radionice će se odvijati tijekom cijele školske godine, a termine provođenja prilagodit ćemo željama i mogućnostima polaznika.