• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

Virtualno razgledajte jaskanski Muzej

Razgledajte muzej.

Jaskanski Centar za kulturu predstavio je svoj rad na press konferenciji u Zagrebu

Saznajte više o donaciji 3D printera.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Plac mljac
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Živjeti zdravo: igre i dječji smijeh u parku Erdödy

on .

03.06.2019
U sklopu projekta „Živjeti zdravo“ u petak smo odlučili djelovati na najmlađe članove naše zajednice. Park Erdödy pokazao se kao idealno mjesto za igru i ostvarivanje divne suradnja između Društva naša djeca Jastrebarsko, polaznika skupine Mali znanstvenici te djelatnika Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko.

Budući da su mali znanstvenici čitave godine bili izuzetno vrijedni, posljednji smo sat ove školske godine učenje odlučili staviti sa strane te smo sunčano poslijepodne u parku iskoristili za igru.

Djelatnici gradske knjižnice osmislili su i pripremili zanimljive igre u kojima su mališani uživali punih sat vremena. Ovu lijepu priču upotpunile su i mlade volonterke koje svoje slobodno vrijeme svesrdno poklanjaju malim znanstvenicima u sklopu aktivnosti „Volonteri u parku“.

Cilj ove hvalevrijedne akcije bilo je informirati i educirati naše najmlađe sugrađane o zdravom načinu života te o činjenici koliko tjelesna aktivnost, u kombinaciji s pravilnom prehranom, doprinosi cjelokupnom zdravlju našeg organizma. Osim što smo igrama uspjeli ispuniti park dječjim smijehom, vjerujemo da smo ih uspjeli i senzibilizirati o potrebi usvajanja pravilnih zdravstvenih navika od najranijih nogu.