• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

Časopisi, kava, razgovor u jaskanskoj knjižnici!

Prolistajte omiljene časopise u knjižnici.

Jaskanski Centar za kulturu predstavio je svoj rad na press konferenciji u Zagrebu

Saznajte više o donaciji 3D printera.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Plac mljac
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Za mjesec dana sajam cvijeća i Obrtnički sajam u Jastrebarskom

on .

9.3.2019.
Preostalo je mjesec dana do početka dviju objedinjenih manifestacija u Jastrebarskom, sajma cvijeća „Cvjetna Jaska" i 1. Obrtničkog sajma Jastrebarsko, koji će se održati 4. i 5. svibnja 2019. u perivoju dvorca Erdödy.

Kako Jastrebarsko i okolica obiluju proizvođačima cvijeća kojima će se pridružiti i gostujući uzgajivači, ponuda proljetnih i ljetnih sadnica, kaktusa, sukulenata, ukrasnog bilja i trajnica ove će godine biti bogata i raznolika.

"Cvjetna Jaska" će osim prodajnog imati i izložbeni karakter pa će zelene površine parka biti uljepšane maštovitim i kreativnim cvjetnim instalacijama koje pripremaju jaskanske cvjećarke, a koje svesrdno podupiru manifestaciju koja slavi upravo njihovu djelatnost.

Grad će tog prvog tjedna u svibnju biti ukrašen i cvjetnim balerinama koje su zaštitni znak ovogodišnjeg jaskanskog sajma cvijeća, a povod tome je jubilarna 20. obljetnica uspješnog djelovanja Baletnog studija Jastrebarsko.

Organizator sajma cvijeća, Centar za kulturu Jastrebarsko, potpomognut Turističkom zajednicom i Gradom Jastrebarsko, svoju će manifestaciju obogatiti i prigodnim edukativnim radionicama, kao i zabavnim događanjima na pozornici, a sveukupan dojam ove manifestacije ove će godine obogatiti i 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko u organizaciji Udruženja obrtnika Jastrebarsko i gradske turističke zajednice.

Svoje je sudjelovanje na sajmu već prijavilo nekoliko desetaka obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga, a prijave za obje manifestacije, Cvjetnu Jasku i 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko još uvijek se primaju.